Walk-in garderobe

Et walk-in closet er et klædeskab der er et rum i sig selv. En form for klædeskab der skulle have sin oprindelse fra Frankrig i 1700-tallet. I Danmark benytter vi ligeledes betegnelsen walk-in garderobe om denne type klædeskab.

En walk-in garderobe er specielt kendt fra USA, hvor de store stjerner ofte har meget tøj og sko. For er det tilfældet er denne form for inventar det helt rette valg. De giver dig alle muligheder for at få styr på dit fine tøj. Om det så er skjorter, jakkesæt, sko eller kjoler.

Du har plads til det hele og gode muligheder for at få dem indrettet pænt og overskueligt. Samtidig er der et eller andet ekstravagant og show off element, ved at have en stor garderobe.

Når det kommer til pladsen, kan det ofte bedst betale sig at investere i en walk-in garderobe, hvis man bor som et par. Er man alene kan det være svært at fylde alle hylder og knager ud, hvilket betyder at man ikke får udnyttet hele pladsen.

Det skal dog nævnes at der findes flere forskellige varianter, herunder de hjemmelavede, de serieproducerede og de specialdesignede. Det er ikke helt nemt at bygge og designe denne form for klædeskab.

Det gode ved en walk-in garderobe

Der er mange gode egenskaber ved en walk-in garderobe, som gør det til et rigtig oplagt valg. Specielt hvis du har god plads og ønsker at opbevare dine ting på en anderledes og lækker måde.

Dertil kommer den glæde du selv får ved at have 100 % styr på hvor dine tøjdele er. De fleste kender til at have deres tøj og sko i et almindeligt skab eller en kommode. Det kan hurtigt blive uoverskueligt og rodet, specielt hvis man ikke gør meget ud af at sikre orden.

I en walk-in garderobe har du derimod muligheden for at have overblik over dine ting og du kan frit vælge fra alle hylder. Man kan i høj grad kategorisere dem som en ekstraordinær og luksuriøs løsning.

Det er inventar for personer der elsker noget ekstra, har pladsen og ikke mindst tingene til at fylde hele garderoben ud. Det er en helt specielt følelse at træde ind i garderoben og kunne tage sig et kig hele vejen rundt.

Et kig der giver det fulde overblik over alt tilgængeligt tøj. Ingen grund til at spekulere på hvad der er rent og hvad der er beskidt. Dine sko og tøjdele bliver opbevaret på overskuelig vis og med flot belysning i rummet, kan det give et helt specielt udtryk.

This entry was posted in Hus og have, Indretning and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *