Gadeskilte – gør kunderne opmærksomme på din butik

Gadeskilte er en af de vigtige markedsføringsmetoder du bør benytte dig af som butiksejer. De kan være med til at gøre opmærksom på din butik og fange forbipasserendes fokus i et kort øjeblik.

Gadeskilte, A-skilte og fortovsskilte, kært barn har mange navne, er velkendte for de fleste danskere og modsat meget promovering, forholder mange forbrugere sig åbent til skiltenes indhold.

Det er derfor et must at have flotte gadeskilte med godt indhold, hvis du gerne vil have flere kunder i butikken.

Gør opmærksom på butikken med gadeskilte

Hvilken bedre måde at få forbipasserende personer ind i butikken, end ved at opstille gadeskilte ude foran? Det er nærmest et must for danske butikker og det er ikke tilfældigt, at man benytter sig af det.

Om det så er slikforretninger, blomsterforretninger eller sportsbutikker. Stort set alle kan få glæde af, at gøre opmærksom på butikken, via disse gadeskilte.

Det er klart, at når eksempelvis flere banker og telebutikker ikke gør det store inden for gadeskilte, så kan det skyldes typen af forretning der drives. En bank har ikke muligheden for at reklamere med produkter eller tilbud på samme vis og flere telebutikker er der primært for at servicere kunder og besvare spørgsmål. Deres forretningsgange er ofte, at de foretrækker at salget sker via telefon eller nettet.

Pointen er, at det ikke er alle der får lige stor glæde af disse gadeskilte, men det er et fåtal. Du må derfor ikke snyde din egen butik for ekstra kunder. Gadeskilte er en unik mulighed for at friste forbipasserende, vise dine bedste tilbud, eller gode produkter.

Fortovsskilte med tilbud eller priser

Det er specielt til at fremvise priser, tilbud og produkter at man stiller fortovsskilte ud på gaden. Det kan være en metode til at få forbipasserendes opmærksom i nogle få splitsekunder.

Et godt gadeskilt kan få personer til kort at overveje deres behov for fx. blomster eller nyt inventar til boligen. Selvom det sker rigtig hurtigt, får du alligevel kommunikeret med deres bevidsthed i en kort periode.

Det står i skarp kontrast til, hvis du slet ikke markerede dig i gadebilledet. Så ville alle passere forbi din butik, uden egentlig at tænke over behovet for dine produkter. Forskellen er stor, så du bør helt sikkert benytte dig af fortovsskilte.

Det er ligeledes afgørende at du får valg den rette tekst og design på skiltet, så du fanger interessen hos folk. Det er et helt andet område, der ikke vil blive belyst i denne artikel.

This entry was posted in Erhverv and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *